Vilka är vi, och vad gör vi?

Lucas till vänster, Victor i mitten och Peter till höger

Vi på Örby Nybakat har tilsammans med Älvsjö Konditori & Bageri skapat din nya drömfrukost bara för dig! Vi levererar nybakat bröd direkt från bageriet hem till din dörr när det börjar bli dags för en trevlig lördagsfrukost.

Våra steg:

  1. Du beställer bröd och tidningar från vårat sortiment i vår webbshop här på hemsidan och du skapar ett kundlogin (endast första gången) och anger din adress och kontaktuppgifter. Så när du beställer nästa gång kan du bara logga in och slipper skriva in kontaktuppgifter, adress etc. Du väljer sedan vilket betalsätt som du vill använda dvs. om du ska förbetala eller om du ska betala vid leverans.
  2. Vi tar emot din beställning och skickar en beställningsbekräftelse via e-post till dig. Sedan granskar vi den noga och om beställning skulle vara väldigt stor eller av andra skäl, kontaktar vi dig via telefon.
  3. Vi skickar in alla beställningar till bageriet och hämtar alla bröd och sötebröd på lördag morgon. 
  4. Vi packar sedan din beställning och levererar ut till dig. Om du har valt att betala på plats, plingar/knackar vi på dörren och tar emot betalning och du får tin beställning. Om beställningen redan är betald, hängs påsen vid dörren.

Det enda du behöver göra är att beställa här så levererar vi hem till dig när det är dags!

 

Ansvariga:

 

Victor Siljevik

Grundare och VD

 victor@orbynybakat.se 

 

 

Peter Strandberg

Vice VD

peter@orbynybakat.se

 

 

 

Lucas Den Engelse

Rekryteringschef

lucas@orbynybakat.se

 

 

Willy Nolvall

Medarbetare

willy@orbynybakat.se

 

 

Vår story

Jag har sedan jag var liten alltid velat starta eget företag och ta ansvar. Så det enda som fattades var idén. 

En vinterdag 2013 sade mina föräldrar: "Kan inte du åka och köpa lite bröd imorgon bitti till frukost." Så nästa dag gjorde jag som de sa och åkte och köpte på Älvsjö Konditori & Bageri. När jag kom hem blev mina förädrar förvånade, men också väldigt glada. Jag tänkte: varför gör inte alla det här... så jag frågade mina föräldrar. "Folk orkar inte åka iväg så tidigt på morgonen. Hmmm, det kanske skulle vara något. Jag började grubbla och skriva ner och öppna hemsida och allt. Sen var det bara 2 saker kvar. Att fråga bageriet och att hitt någon att göra detta med. För jag kunde ju inte göra det själv. Så jag ringde min klasskamrat Raj, och berättade om idén. Han tvekade lite först, men sedan gick han med på det. Vi gick tillsammans till Älvsjö Konditori & Bageri, och pratade med Anders, ägaren av bageriet. Jag förklarade idén och han älskade den. "Så vi kanske kan få lite rabatt på bröden, så vi går lite i vinst" sade jag. Men det skulle inte vara några problem. Sen så var det hela igång. Vi började marknadsföra, och beställa flygblad, och kepsar med tryck. Det gick bra. Vi höll på i 2 år. Sen blev det för mycket annat att tänka på så jag var tvungen och lägga ner verksamheten.

Ett år senare kom min kompis Peter och sa: "Jag MÅSTE börja jobba". "Men det är svårt när man är så unga som vi är" sa jag. "Jag kanske ska starta eget" började Peter spekulera. "Kanske med dig". "Ja... varför inte, jag har ju ett liggande företag" sa jag. Och så var det igång igen. Bättre och snabbare än någonsin. - Victor Awad Siljevik, 15

Välkommen till

 

 

Instagram Vi har även Instagram!

 

 Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av erbjudanden och andra nyheter! Skriv din mejladress nedan bara:

 
PayPal Logo

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)